2011. augusztus 27., szombat

Napkristály kapszula , 100% természetes vitamin - Jelenlegi ára: 1 550 Ft

Napkristály Flavin kapszula, 90 db. (90x361 mg)
 
A Napkristály Flavin ital gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma.
A kapszula hatása megegyezik a Napkristály ital hatásával.
Napkristály Flavin ital, 500 ml
Termőhely és fajta válogatott hét fajta gyümölcslé kivonat.
A napfény hullámai az élet, a szervezet működéséhez szükséges energiát és információt hordozzák. Az élet keletkezésével kapcsolatban már számos különböző elmélet született. Az elméletek kidolgozói egyben azonban egyetértenek, a Nap fénye nélkül az élet a Földön nem létezne, megszűnne.
Egy elmélet - a "kristályelmélet" - szerint az eredeti földi élet önmagukat másoló kristályokon alapul. (Az elmélet képviselői Cairns-Smith és Dr. Dawkius pbl. 1988) Kristályokkal végzett több éves kísérletsorozat közben, előállításuk során született a felfedezés, miszerint a növényi kristályok egy speciális fajtája magdöbbentő tulajdonsággal bír. Az élet szempontjából fontos információk tárolására alkalmas.
A kristály előállításának első fázisa: nyers növényi kristály létrehozása szabad energiák felhasználásával és egy energiagyűjtő rendszer segítségével. A kristályok megfelelő közegbe kerülve olyan anyagokat rögzítenek szerkezetükbe, amelyek az élet alapvető építőkövei közé tartoznak: glükóz, fruktóz, ribóz, fehérjék, nagy energiájú kötéseket tartalmazó molekulák (ATP, GTP, melyek a szervezet energiaszükségletének 95 %-át biztosítják), aminosavak, nukleotidok, amelyekből például az DNS és az RNS is áll. A második fázisban egy úgynevezett napdesztillációs folyamat réven a kristályok olyan energiát gyűjtenek be a fényből, amely a szervezetünkbe jutva közvetlenül a sejtekre hat. Ráhangolja sejtjeinket arra a hullámhosszra, amely az "éltető frekvenciát" hordozza. A kristályok újra és újra elvégzik ezt az építő munkát segítve ezáltal az élő szervezel információs és energia folyamatait. A mai kor embere számos egészségi problémával küzd. Az általános energiaszint csökkenése az egyik oka az egészségi állapot romlásának, a degeneratív folyamatok beindulásának, a helyreállító mechanizmusok elégtelen működésének. Az oldat a szervezetbe jutva közvetlenül látja el, támogatja sejtjeinket számukra felhasználható energiával, információval.
Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket. Lassítja az öregedés folyamatát, és erősíti szervezet ellenállóképességét a káros külső környezeti hatásokkal szemben.
Méregteleníti, salaktalanítja a szervezetet. Megszünteti az erek meszesedését, ezáltal normalizálja a vérkeringést. Segít a magas vérnyomás normalizálásában, a szívkoszorú-érelmeszesedésben, az ízületi megbetegedéseknél.
A termőhely és fajtaválogatott hét fajta gyümölcslé kivonat az egyedi gyártástechnológiának köszönhetően polifenolokban, flavonoidokban, növényi antioxidánsokban gazdag.
Ezek a hatóanyagok hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidativ folyamatok gátlásához, ezáltal egészségünk megőrzéséhez.
A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
A felesleges anyagok, kiürülnek a szervezetből, nem raktározódnak, mint más, egyes vitaminoknál, ez nagyon fontos!!!!! !
Összetevők: Vörösszőlőlé, Szilvalé, Fruktóz, Feketeszederlé, Feketecseresznyelé, Feketeribizlilé.
Ezen kivül kolint és aminosavakat is tartalmaz.
Hatóanyag-tartalma a bélrendszerben szívodik fel.
A kolin a lecitin "előanyaga", ezáltal elsősorban az agyi tevékenységeknél - tanulás, gondolkozás, emlékezet kihagyás -, javításánál, illetve megelőzésénél játszik fontos szerepet.
Fogyasztása különösen gyomorbántalmakban, savtúltengésben szenvedőknek javasolt, mivel nem a gyomorban szívódik fel, ezáltal nem okoz savtúltengést.
 
Felhasználási javaslat: 3x2 kapszulal/nap.
(Napkristály Flavin ital 500ml 5500 Ft)
Ez az aukció a kapszulára vonatkozik!!!


Jelenlegi ára: 1 550 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 20:41
. Napkristály kapszula , 100% természetes vitamin - Jelenlegi ára: 1 550 Ft