2011. április 30., szombat

Fülöp: Elindultam Kolozsvárról, megérkeztem C - Jelenlegi ára: 1 565 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Elindultam Kolozsvárról, megérkeztem ClujraA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
Némi szomorú iróniával úgy is fogalmazhatunk, a 20. század nem fukarkodott az ember testi és lelkierejét, erkölcsi tartását próbára tevő eseményekben. Az egyszerű kisemberek életébe belegázolt a történelem, s szinte nincs olyan család, mely felmenői élettörténetében ne tudna több emberéletre is elegendő, feldolgozandó traumát felmutatni. Hatványozottan érvényes ez Közép-Kelet-Európa népeire, azokon belül is a trianoni döntés értelmében külhonba szakadt magyarságra. Örvendetes tény azonban, hogy a történelmi eseményeket felülnézetből vizsgáló, a nagypolitika sakkhúzásaira, dátumokra, rideg számadatokra koncentráló történettudomány mellett egyre inkább tért hódít az eseményeket az egyes ember megélt tapasztalásain alapuló, ún. mikrotörténeti megközelítés. Ezen írások sorát gazdagítja Fülöp Sándornak, az egykori Magyar Királyi Honvédség altisztjének elveszett naplófeljegyzései alapján megírt visszaemlékezése, melyben második világháborús, majd a szovjet hadifogságban és lágerekben, később pedig a kommunista Románia börtöneiben szerzett élményeit beszéli el. A szerző börtönben írt verseivel kiegészített kötet tanulságos olvasmány, s a múlt eseményei iránt közömbössé váló korunkban remélhetőleg hozzájárul szüleink-nagyszüleink élettörténetének és ezáltal magának a történelemnek jobb megismeréséhez. ISBN: 978-973-665-307-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 565 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 01:25
. Fülöp: Elindultam Kolozsvárról, megérkeztem C - Jelenlegi ára: 1 565 Ft